Tel: 0732000112 sau 0799102030

Firma de constructii – Cum o alegeti pe cea mai potrivita (SFATURI UTILE)

Firma de constructii – Cum o alegeti pe cea mai potrivita (SFATURI UTILE)

Fie ca va doriti sa ridicati o casa ori sa faceti cateva reparatii sau imbunatatiri, este recomandat sa apelati la o firma de constructii cu experienta in domeniu, ce ofera servicii de calitate. Cum o alegeti, insa, pe cea mai potrivita? Iata cateva sfaturi utile!

Firma de constructii – Criterii de selectare

  1. Pretul. Cu siguranta pretul este principalul factor pe care ar trebui sa-l luati in considerare atunci cand decideti sa colaborati cu o firma de constructii, insa nu e recomandat sa il alegeti pe cel mai mic sau pe cel mai mare, in speranta ca serviciile se vor ridica la nivelul asteptarilor. In analiza pretului este obligatoriu sa intre si o ampla detaliere a serviciilor oferite de firma in cauza, durata de executie.  Intrebati orice persoana care a apelat macar o data pana acum la o firma de constructii si veti vedea cat de mult conteaza calitatea serviciilor, respectiv a lucrarilor realizate. In cazul in care aveti mai multe oferte pe masa si implicit mai multe optiuni, in general ar trebui sa taiati din start varianta cu pretul cel mai mare sau pe cea cu pretul cel mai mic si sa alegeti varianta potrivita bugetului vostru, insa care se ridica si la un anumit standard de calitate.
  2. Comunicarea. Un lucru la fel de important atunci cand cautati o firma de constructii este sa gasiti o echipa sau o persoana cu care sa puteti comunica. O firma in care sa simtiti ca puteti avea incredere. Pana la urma, in orice relatie trebuie sa exista incredere, iar in relatia client – firma de constructii trebuie sa fie la fel. Daca nu va simtiti confortabil cu o anumita echipa, nu o angajati! Daca simtiti ca nu puteti comunica suficient de bine cu ea, cautati o alta! Caci aveti de unde alege…
  3. Portofoliul. In general, alegerea unui firme de constructii presupune ceva cercetare prealabila: cu ce clienti s-a mai lucrat, ce fel de lucrari au realizat, care au fost rezultatele. Puteti cere referinte la cunostinte sau prieteni, puteti cauta referinte online (caci orice firma care se respecta exista obligatoriu si in mediul online!). Din nou, este importanta comunicarea si dorinta celor pe care ii contractati de a va raspunde tuturor intrebarilor si cerintelor.
  4. Verificati contractul! Asigurati-va intotdeauna ca incheiati un contract cu firma de constructii. Este foarte important sa intelegeti ce prevede acesta, asa ca, daca exista lucruri neclare, este indicat sa intrebati contractorul sau o alta persoana indreptatita care va poate ajuta. Odata semnat acest contract, veti putea solicita si o garantie la lucrarea efectuata. Garantie obligatorie din punct de vedere legal, care va poate scuti de eventuale neplaceri si alte cheltuieli.

Atunci cand intentionati sa angajati o firma de constructii pentru un proiect personalizat, cel mai probabil veti avea mai multe discutii cu posibilii constructori. Nu uitati ca este in avantajul dumneavoastra sa puneti intrebari acolo unde simtiti ca aveti nelamuriri si sa solicitati referinte de la alte proiecte similare derulate de firma respectiva. Cei mai buni constructori vor stii sa va lamureasca, sa va informeze corect in privinta pretului, materialelor necesare, timpului de executie si durabilitatii lucrarii. Pe noi stiti deja unde ne gasiti – la numarul de telefon 0799.10.20.30 sau pe pagina noastra de Facebook, https://www.facebook.com/fiskerconstructii/.